גדעון לוי
עלילות מתוצרת "הארץ"...
פעם אחרי פעם חוצה "הארץ" את הקווים האדומים, ובשם ה"ביקורת" על מדיניות הממשלה הוא הופך את מדינת ישראל למפלצת עלי אדמות * כך הפך יוסי שריד לכפיל של גדעון לוי * על רדיפת יאיר לפיד, שיחות הסרק בעמאן ונזקי הקיפאון המדיני
ברון תעשיית השקרים
אם חפצה נפשנו לדעת כיצד נרקחת הדמוניזציה נגד מדינת ישראל, כדאי לקרוא את הראיון שהעניק גדעון לוי לעיתון בריטי. מסכת השקרים של העיתונאי הישראלי הופכת את העיתון "פרבדה", מימיו הרעים, לעיתון אמין ורציני
גדעון לוי משגר מברוק למצרים
כדאי לקרוא את מאמריו של גדעון לוי, מבכירי העיתונאים בהארץ, ולו בגלל יכולת הניתוח שלו והתובנות שהוא לומד מתמונת המצב. יש שימצאו בחלק ממאמריו חומרים עבור מהדורת הסאטירה השבועית של אתר לאטמה.
חרב גדעון (חלק א')
גדעון לוי, בניגוד למה שהוא מנסה להציג, הוא אנטי ציוני על גבול האנטישמיות, והביקורת שלו עלינו מזמן חרגה מחופש הביטוי לחופש השיסוי בסעיף 11 לחוק האזרחות הישראלית יש עילה המאפשרת לשלול ממנו את אזרחותו - אז יתכבד נא שר הפנים ויעשה זאת ומיד מצדי שאבו מ...
הפטריוטים האמיתיים
תארו לכם ישראל אחרת בעיני העולם. אין "בצלם" ואין "שוברים שתיקה", לא "אנרכיסטים נגד הגדר" ולא "גוש שלום", בלי ה"קרן החדשה לישראל" ובלי קומץ אינטלקטואלים ועיתונאים רדיקליים ודיסידנטים. תארו לכם ישראל אחרת, שמשתיקה ורומסת כל קול שכזה, תארו לעצמכם איך...
ישראל חייבת תודה לגולדסטון
גדעון לוי סבור שסוף סוף מישהו לימד את ישראל לקח וגרם לבכיריה להבין שגם הם אינם חסינים מלתת את הדין. גולדסטון החל במלאכה, מוטב שישראל תמשיך בה
תסמונת גדעון לוי
גולדסטון מלמד אותנו: כדאי לעצור ולחשוב, במיוחד לפני שאנחנו מסתערים על עצמנו
גדעון לוי: "לא ברור לי מדוע גולדסטון התחרט על דבריו"
עיתונאי "הארץ" בתוכנית של שי ודרור ברדיו 103FM: "אני לא חושב שהיינו בסדר במבצע עופרת יצוקה" ■ דעה / לילך סיגן: תסמונת גדעון לוי
אני מאשים: ההסתה בתקשורת הישראלית תוביל לשואה שניה
מי הם ה'גבלסים' של המשטר הנאצי של ימינו שמלבים את השנאה נגד היהודים? ההסתה בתקשורת הישראלית מקבלת לגיטימיות כי היא באה במסווה של ביקורת לגיטימית ושל עמדה פוליטית לגיטימית, ההסתה מתירה את דמו של המוסת.
משפחת לוי מראשי הפרקליטות ו"הארץ", משפחת גילון מראשי השב"כ המוסד ובתי המשפט והקשר אל שמעון פרס
גדעון לוי פוסט ציוני בה"הארץ", אחיו רפי לוי ראש המחוז הפלילי בפרקליטות ת-א, הקשר המשפחתי מוסתר. תופעה דומה ניתן למצוא במשפחת גילון. שלושת האחים התמנו לתפקידים בכירים: כרמי גילון היה ראש השב"כ, נאור גילון משמש כסגן ראש המוסד בארה"ב, אלון גילון היה ...